برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري كه امروز در هتل المپيك برگزار شد در خصوص ديدار فرداي مقابل ام صلال اظهار داشت: با توجه به اينكه در دور رفت مسابقات نتايج خوبي نگرفتهايم و فقط توانسته ايم از 3 بازي يك امتياز كسب كنيم ضمن احترام به كادر فني و بازيكنان ام صلال محكوم به شكست اين تيم هستيم.
سرمربي استقلال عنوان كرد: قصد داريم در بازي فردا چه از لحاظ نمايش و چه از لحاظ تفاضل گل از حريف خود پيش باشيم و به همين دليل به هواداران تيمم قول ميدهم شاهد يك بازي هجومي از استقلال خواهند بود.
وي تصريح كرد: به شكست 8 بر 2 نماينده قطر در ليگ اين كشور توجهي نداريم و تمام تمركزمان را براي اين گذاشتهايم كه حريف خود را شكست دهيم.
قلعه نويي در خصوص انتظار هواداران استقلال از اين تيم گفت: بازيكنان استقلال چه از نظر فني و چه از نظر انگيزشي براي اين مسابقه توجيه شدهاند و حتي در ديدارهاي قبلي كه در ليگ برتر انجام داديم يك فوتبال مدرن تاكتيكي را به نمايش گذاشتيم اما متاسفانه در دقايق آخر به تساوي رضايت داديم.
قلعه نويي در مورد اينكه بازي فردا يك ديدار ملي براي استقلال و ايران خواهد بود خاطرنشان كرد: مي دانيم كه وقتي در ليگ قهرمانان آسيا حضور پيدا ميكنيم نماينده كشور ايران هستيم. به همين دليل به بازيكنانم گفتهام كه اگر بازي را ببريم مي توانيم به جدول مسابقات بازگشته و با روحيه خوب براي ديدار مقابل الاتحاد آماده شويم.
سرمربي استقلال در خصوص اينكه چه برنامهاي براي ديدار فردا دارد، گفت: فوتبال يك نوع شطرنج است و بازيكنان بايد براي بردن تمركز لازم را داشته باشند و براي هر دقيقه از بازي بايد برنامه خاصي داشته باشيم. فكر ميكنم اگر بخواهيم انتحاري بازي كنيم تمركز خود را از دست داده و نمي توانيم به هدف خود برسيم. اما در هر صورت فقط و فقط به كسب 3 امتياز اين ديدار خانگي فكر كرده و با توجه به اينكه پشتوانه جمعيت را در اختيار داريم براي گرفتن 3 امتياز وارد زمين خواهيم شد







پاسخ با نقل قول
Bookmarks